Plats

ESPECIALITAT DE LA CASA:

Conill amb all-i-oli i Botifarra amb seques

CAN VALLDAURA US RECOMANA:

Chuletón
Entrecot d’ànec
Churrasco (carn a la brasa a l’argentina)
Bacallà esqueixat amb salsa Romesco
Gírgoles a la brasa
Bolets de roure
Assortit d’embotits ibèrics


PER PRIMER:

Consomé
Sopa
Espàrrecs de Navarra
Amanida verda
Amanida “Valldaura”
Amanida “Catalana”
Escalivada
Pinya o meló amb pernil país
Pinya o meló amb pernil d’aglà
Entremesos “Valldaura”
Assortit d’embotit ibèric
Pernil país
Pernil d’aglà
Bacallà esqueixat amb salsa Romesco
Torrada amb anxoves del Nord
Mongetes seques
Patates fregides
Carxofes a la brasa
Bolets de roure
Girgoles a la brasa

PER SEGON:

Graellada de carn (conill-xai-botifarra)
Pollastre 1/4 a la brasa amb patates
Conill 1/4 a la brasa
Xai a la brasa (4 talls)
Botifarra
Botifarra negra
Entrecot amb guarnició
Entrecot d’ànec
Filet de vedella amb guarnició
Chuletón
Llom amb patates
Churrasco
Cansalada viada
Guarnició (suplement)
Truita de pernil
Truita de mongetes
Truita a la francesa

PER POSTRES:

Crema Catalana
Flam d’ou
Flam de coco
Music

ENTREPANS:

Tonyina
Catalana
Llonganissa
Fuet
Pernil País
Pernil Serrà (d’aglà)
Formatge
Truita
Xoriç